Servirea bomboanelor (sfat din 1931)

Cosmin Dragomir Rețete Trebi gospodărești

În loc de dulceață se poate servi bomboane.

Bomboanele de obicei fondate se pun în bombonieră, se ia tava se așterne un șervețel pe ea și punem atâtea pahare cu apă câte persoane avem. Se așează bomboniera pe tavă și servim la fiecare persoană în parte, întâi bomboanele apoi apa sau bomboanele împreună cu paharul cu apă. Se strâng aapoi de la fiecare persoană paharele pe tavă tot în ordinea în care a fost servite bomboanele.

Din “Caiet pentru gospodarie” Turtoi Teodora, clasa I, Școala Normală Brăila – 1931 (mulțumim Mihai Botea). Am păstrat ortografia originală.

Citește și servirea dulceței 

Written by

Răspundeți

Check Also
Oule jumări (rețetă din 1931)
Luăm oule după numărul persoanelor, de fiecare câte un ou. Le spargem și le batem ...