Prețept din pastetă cu tocătură din pasăre și jambon – un dar de la Violeta

Kera Calița Capra Vecinului Mizilicuri

Am primit în dar de la prietena mea de-o viață, filoloaga Violeta Teodorescu, un teanc de rețete scrise de mama ei după care gătea cu atâta râvnă, silință și îndestulare de-acum 40-50 de ani…

Kera Calița

Vezi instrucțiunile de preparare AICI

Acest text este un fragment, continuarea o puteți citi la linkul adăugat și face parte din parteneriatul GastroArt.ro cu blogul „KERA CALIȚA”. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Keracalita.ro este unul dintre acele bloguri în care sfaturile bucătăricești se împletesc cu istoria și cu povestea bine ticluită, precum trei fâșii de aluat bine dospit din care gospodina pregătește colacul cel ochios al nunții.

Limba de bou cu stafide, rețept din Orașul Luminilor

Written by

Răspundeți

Check Also
Palatul Élysée, între puritanismul britanic și exuberanța franceză
Palatul Élysée a găzduit poate mii de dejunuri oficiale, dineuri de gală și banchete. Dar ...