ArticoleRecomandare

De ce businessul tău are nevoie de un espressor performant (P)

În 1667, în București, se deschidea prima cafenea. În 2018, Capitala tinde să devină centrul european al cafelei, cu o dezvoltare a industriei de profil ce a uimit mapamondul. În ultimii ani molcomul obicei balcanic de a te lungi la o cană cu lichid aromatic și revigorant a căpătat atributele vestice ale unor momente de relaxare grăbită, de bucurie în drum spre locul de muncă, necesitate și obicei.
Alături de bănci, farmacii și mici cazinouri a apărut, ca din senin, un nou business de cartier: câte o cafenea la fiecare mie de locuitori (statistică forțată în lipsa uneia oficiale). Adresat unei piețe iubitoare de cafea noul trend din HoReCa nu avea cum să dea greș iar educarea publicului în ceea ce privește gustul, aroma, texturile, de fapt întreaga filosofie din jurul unei cafele de calitate preparate corect, s-a făcut din mers, simultan cu deschiderea a din ce în ce mai multe astfel de locuri-concept. Românii au început să cumpere cafea de calitate, să facă diferența dintre o zamă oribilă la un leu de la automatul de la colț și espressoul cântărit și preparat la temperaturi controlate de la magazinul dedicat tot de la colț. Am înțeles și de unde diferența de preț și de ce merită să o plătim.
Gastroart și Dacris vă propun o soluție pentru adaptarea la cerința pieței și, implicit, de creștere a profitului companiei dumneavoastră: Espressoarele Franke. Probabil deja le știți sau chiar le-ați și testat, sunt cele de ultimă generație utilizate deja în mai multe lanțuri de benzinării din țară.

De ce să cumpărați o mașină automată?

  • Cafeaua de specialitate este la disponibilă la o simplă atingere a unui buton.
  • Se utilizează boabe de cafea proaspete iar prin măcinarea pe loc prospețimea și aroma se vor păstra mult mai bine.
  • Procedeul de măcinare va elibera uleiurile și aromele care dau gustul special de fiecare dată când o utilizați.
  • Puteți utiliza în continuare orice tip de cafea doriți, de la produsele exclusiviste din magazinele de specialitate cu prăjitoare artizanale la pungile cu discount de la orice retailer.
  • Oferiți un produs de calitate într-un timp extrem de scurt.
  • Cafelele vor avea același gust standardizat la început, evitând dezamăgirea clientului și eventualele reclamații.
  • Aparatele sunt concepute pentru o siguranță maximă a folosirii lor atât de către angajații dumneavoastră cât și direct de către clienți.
  • Aparatele sunt disponibile în diferite module de amplasare pentru a le putea personaliza în funcție de spațiul disponibil.
  • Pierderile sunt minime, succesul garantat.
  • Sunt extrem de ușor de folosit, curățat și reîncărcat.

 

Despre primul băutor de cafea de la noi. Unde și de ce greșește Ion Neculce


 
 

Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica