ActualRecomandare

Diego Lozano revine la București cu un Master Class "Very Brazilian"

Diego Lozano nu mai este doar cofetarul vedetă al Braziliei, ci și un profesionist care prin valoarea sa a cucerit lumea întreagă. Câștigător a numeroase premii pe plan național și internațional, Diego împărtășește din experiența și pasiunea sa cursanților din întreaga lume.

În perioada 15-17 noiembrie 2017 Diego Lozano va fi la București, la invitația Horeca School, pentru a susține un Master Class—eveniment ”Very Brazilian—Tendițe în cofetăria modernă”. Este a doua sesiune pe care o are în România generată de succesul avut printre cofetarii români de primul său training.
Diego Lozano îi va învăța pe cei prezenți la curs 15 dintre rețetele sale cele mai cunoscute având grijă să împărtășească secretele care i-au adus recunoașterea internațională. Combinații inedite de ingrediente, design modern și tehnici de lucru actuale sunt doar câteva dintre lucrurile care îi vor ajuta pe cei prezenți să își îmbunătățească portofoliul de cunoștințe.
Horeca School oferă de peste 8 ani cursuri de calificare și specializare în domeniul HoReCa. Pornind de la faptul că diferența o face calitatea, formarea profesională a adulților și tinerilor se face prin metode moderne de predare a cursurilor și prin introducerea în programele clasice de învățământ, bazate pe standardele ocupaționale, a unor informații, module și concepte folosite în țările europene.

Pentru organizarea Master Class-ului ”Very Brazilian—Tendițe în cofetăria modernă” Horeca School a avut alături parteneri care sprijină dezvoltarea gastronomiei românești: Callebaut, Electrolux, Horecons Profesional, Coldline, Bravo, NovaPan, Cofetarul Isteț, Hotel Internațional, Desert Online—Zinia Distribuție, Marathon, Azaria Food, Omnia Gusti, Dr Oetker.
Pentru interviuri cu Diego Lozano și/sau imagini din timpul cursului vă puteți programa la adresa de e-mail: cristina.horecaschool@gmail.com .
Mai multe informații despre Diego Lozano puteți afla accesând web-site-ul lui 
Mai multe informații despre Horeca School puteți afla accesând web-site-ul http://www.horecaschool.ro/
Contact
Cristina van der Schaaf , fondator Horeca School
cristina.horecaschool@gmail.com
0730 882 288

Share:

1 comment

  1. San 7 august, 2018 at 18:12 Răspunde

    Diego Lozano è un pieno di mano pasticcere.
    Forse molti non sanno tipici dolci brasiliani gourmet, e vi invito a visitare questo sito per vedere come questi dolci sono meravigliosi!

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica