Zarea lansează două noi sortimente de Labrusco în gama Lively Collection

Cosmin Dragomir Actual Capra Vecinului

 ZAREA, brand românesc cu o istorie de peste 100 de ani pe piața de vinuri spumante, anunță lansarea a două noi sortimente de Lambrusco în gama Lively Collection, dedicate consumului în timpul verii.

Aceste vinuri frizzante surprind prin eleganță și delicatețe, fiind potrivite pentru orice moment, fie că este vorba de un brunch, o petrecere neplanificată sau o cină în compania celor dragi.

Cele două sortimente de ZAREA Lambrusco, Rose și Roșu, sunt vinuri casual-chic a căror exuberanță spumoasă acompaniază perfect multe tipuri de mâncăruri și pentru a căror savurare nu trebuie să existe o ocazie specială.

Din gama ZAREA Lively Collection mai fac parte ZAREA Prosecco și ZAREA Gran Secco Rose. Acestea propun o alternativă fresh, florală pentru vinurile spumante extra-seci, ușoare, cu perlaj ager și persistent.

Gama ZAREA Lively Collection, alături de vinurile spumante din colecția ZAREA I Love (Tămâioasă Românească și Muscat Rose) sunt cele două sugestii efervescente propuse iubitorilor de vinuri care vor să își răcorească cu stil verile fiebinți.

Compania ZAREA reprezintă expresia tradiției și experienței în vinuri spumante in România. Cu o expertiză de peste 100 de ani, datând încă din 1912, ZAREA este cea mai dinamică și mai inovatoare companie românească din segmentul vinurilor spumante.

Mai multe informații pe site-ul oficial: www.zarea.ro , dar și pe rețelele sociale: www.facebook.com/zarearomania și www.instagram.com/zarearomania

 

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
10 sfaturi din 1940 pentru fripturile la grătar
Vara este sezonul picnicurilor și grătarelor la iarbă verde. Cum noi nu ne ocupăm cu ...