Congresul Național de Gastronomie și Vin, ediția a doua, marți 2 octombrie

Cosmin Dragomir Actual Articole Istorie Main article Recomandare

A doua ediție a Congresului de Gastronomie și Vin va avea loc marți, 2 octombrie în sediul Muzeului Național al Literaturii Române (Calea Griviței nr 64-66, Sector 1)  și va avea ca temă principal dezbaterea despre proiectul inițiat la ediția precedent: Ziua Națională a Gastronomie și Vinului.

Sunt așteptați la eveniment specialiști din HoReCa și din domeniile conexe industriei ospitalității.

Evenimentul este organizat de către Chef Nico Lontraș (Rare Food Services), Cezar Ioan (vinul.ro) și Cosmin Dragomir (gastroart.ro) cu sprinul Selgros România, Serve și Agricola Bacău.

Tema de anul acesta este una extrem de ofertantă și este, în același timp, o consecință a primei ediții a Congresului, unde s-a adoptat “Manifestul pentru gastronomia și vinurile din România” și unde s-a cerut declararea unei Zile Naționale a Gastronomiei și Vinurilor din România: “Avem o Zi a Gastronomiei – ce facem cu ea?”. Vor avea loc:

– prezentări de metode concrete de valorificare economică superioară a produselor tradiționale (din străinătate dar și de la noi din țară);

– exemple și studii de caz de branding care aduce plusvaloare;

– prezentări de literatură și media de specialitate;

– dezbateri, schimburi de idei.

 

Pentru parteneriate, oferte expozanți și alte detalii vă stăm la dispoziție:

Cezar Ioan / cezar@vinul.ro / 0722365008

Cosmin Dragomir / cosmin.dragomir@gastroart.ro / 0754951616

 

Written by

Răspundeți

Check Also
Ofelia Văduva (etnolog) despre specificul culinar românesc
Sunt „fan” declarat al studiilor doamnei Ofelia Văduva, unul dintre cei mai importanți cercetători ai ...