ACTUAL

ActualArticoleIstorie

Melinda Teohari: sucul Only nr 1 (Anii ’90 – antologie ...

   Pe Melinda am cunoscut-o față în față anul trecut fix pe vremea asta. Mai precis pe 11 octombrie când am ...

INTERVIU

InterviuRecomandareRețeteZămuri

ZĂRUȘCĂ. Zama păcuraruli, rețete din Sălaj culese de Mircea Groza

   În graiul locului, păstrând cât se poate de nealterate tradiția și obiceiul culinare, Mircea Groza face parte din mult prea ...

ISTORIE

ActualArticoleIstorie

Melinda Teohari: sucul Only nr 1 (Anii ’90 – antologie ...

   Pe Melinda am cunoscut-o față în față anul trecut fix pe vremea asta. Mai precis pe 11 octombrie când am ...

REȚETE

InterviuRecomandareRețeteZămuri

ZĂRUȘCĂ. Zama păcuraruli, rețete din Sălaj culese de Mircea Groza

   În graiul locului, păstrând cât se poate de nealterate tradiția și obiceiul culinare, Mircea Groza face parte din mult prea ...

ARTICOLE

ActualArticoleIstorie

Melinda Teohari: sucul Only nr 1 (Anii ’90 – antologie ...

   Pe Melinda am cunoscut-o față în față anul trecut fix pe vremea asta. Mai precis pe 11 octombrie când am inaugurat Blid Locantă Românească. De ...
ArticoleIstorie

Horia Șimon: Hamburgerul era un cârnaț destructurat corcit cu o ...

   Horia Șimon e chef și jurnalist, jurnalist și chef. Nu știu dacă ar conta cronologia pentru le face pe ambele foarte bine. Astăzi scrie despre ...
ActualArticoleIstorie

Vlad Manolache: Cine se duce să cumpere pizza va mânca ...

   Cu Vlad am lucrat în aceeași redacție timp de vreo zece ani. Ulterior eu m-am specializat în gastronomie, el în fotografie. Textul lui marchează și ...
ArticoleIstorie

GastroArt și Cărturești, promoții în Luna Gastronomiei și Vinurilor din ...

   Pe 4 octombrie am sărbătorit, pentru a doua oară, Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România. Editura GastroArt, specializată în recuperarea gastronomiei vechi românești, împreună ...
ActualArticoleIstorie

Gabriel Gorgan: Ce-am pierdut de atâta poftă, 20 de ani ...

   Gabriel e un strateg de comunicare foarte bun, specializat în zona gastronomică. L-am cunoscut la o masă între prieteni ocazionată de lansarea volumului “Dumnica la ...
ActualArticoleIstorie

Alina Mirt, O descoperire aproape științifică bananele sunt galbene! Anii ...

   Speram ca această serie de amintiri culinare să strânească nostalgii iar cititorii să vină în întâmpinarea noastră cu texte. Astăzi, la “poșta redacției” prin intermediul ...
ActualArticoleIstorie

Andreea Marc: Cozi de vită pe sub mână, un bulz ...

   Cel de al doilea text ieșean din seria de amintiri gastronomice din anii ’90 vine de la Andreea Marc (andreeamarc.ro). Pe Andreea am cunoscut-o de ...
ActualArticoleIstorie

Andrei Mihail: Hotel Oltenia, seria de la 1 (Anii ’90 ...

   Spre deosebire de toți ceilalți contributori la această Antologie de amintiri gastronomice, pe Andrei Mihail, autorul textului de față, nu îl cunosc deloc. Faptele stau ...
ActualArticoleIstorie

Cosmin Perța: Hamburgerul cu salam, dulceața cu cacao și parizerul ...

   Pe Cosmin îl știu de vreo 15 ani. Adică, cam prin 2004/2005 cred că am băut prima bere la aceeași masă. De citit, îl citeam ...
ActualArticoleIstorie

Cezar Ioan: anii fără ifose, fără așteptări nerealiste și cu ...

   Cezar Ioan este unul dintre cei mai vizibili și influenți jurnaliști de vinuri de la noi, inițiator vinul.ro și autorul best-sellerului editurii GastroArt – Connaiseur ...
Load More