ActualArticoleHarta ciorbeiHarta pâiniiIstorie

Premiile GastroArt și Gala Gastronomiei Românești, în premieră în acest an + 6 conferințe academice despre Identitatea Gastronomică Națională

Prima ediție a premiilor GastroArt prin care încercăm să îi recompensăm simbolic pe cei care, pe parcursul unui an, s-au evidențiat în a dezvolta gastronomia românească tradițională și/sau modernă va avea loc pe 27 septembrie, la Palatul Parlamentului în seara primei zile de Wine & Street Food Festival. Tot în aceeași seară și în același loc colegii de la vinul.ro vor anunța Premiile de Excelență Vinul.ro 2019 (eveniment aflat la cea de a XI-a ediție)
Astfel, începem în forță evenimentele dedicate Zilei Naționale a Gastronomiei și Vinurilor din România (6 octombrie) pe care o sărbătorim în premieră în acest an – un proiect inițiat de către Chef Nico Lontras, Cezar Ioan și subsemnatul la Prima ediție a Congresului Național de Gastronomie și Vin, iunie 2017, devenit lege cu ajutorul deputatului Mihai Mohaci și cu suportul lui Adrian Neag și Alexandru Predescu.
 
Evenimentele sunt organizate cu sprijinul Primăriei Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”.

Wine and Street Food Festival – cel mai mare eveniment de WINE și STREET FOOD din România – se desfășoară în perioada 27-29 septembrie 2019 atât în interiorul Palatului Parlamentului, cât și în exterior, în grădinile Palatului, rareori accesibile! Ediția precedentă s-a bucurat de prezența a 35.000 de vizitatori veniți să cunoască cei 200 de expozanți, iar în cadrul celor trei zile de desfășurare au avut loc 50 de concerte și alte activități în aer liber.
Mai multe detalii curând.
 
 

Share:

1 comment

  1. Marius Tudosiei 17 iulie, 2019 at 13:14 Răspunde

    Felicitari pentru idee, o gala este binevenita mai ales atunci cand ea porneste din interiorul breslei, cu criterii sanatoase, nu e doar un eveniment dedicat sponsorilor si preferintelor lor… Bravo! Abia astept!

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica