ActualRecomandare

Cu cine dezbatem identitatea gastronomică națională la Conferințele GastroArt din acest weekend

Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională

7 și 8 septembrie la The Ark 

Strada Uranus 150 Sector 5

intrarea liberă

În acest weekend (7 și 8.09.2019) demarăm o serie de conferințe pluridisciplinare cu scopul de a contura, în baza opiniilor specialiștilor din mai multe domenii conexe, care e identitatea gastronomică națională (parte a brandului de țară) și care ar trebuie să fie strategia de promovare gastro-românească.
Conferințele fac parte din seria de evenimente dedicate celebrării, pentru prima dată, Zilei Naționale a Gastronomiei și Vinului (inițiată de Cosmin Dragomir, Cezar Ioan și Nico Lontras). Proiectul este unic prin încercarea de corelare a informațiilor de la experți din diferite domenii: advertising, branding, oenologie, bucătărie, istorie, antropologie, sociologie, media generaliste și de profil, dar și autorități publice și centrale.
Turismul gastronomic și oenologic sunt doi vectori extrem de importanți pentru dezvoltarea gastronomiei și reprezintă, fără îndoială, metode prin care putem ajuta atât economia națională, dar și asigura parte din veniturile celor implicați în industria ospitalității.

Astfel, pe 7 septembrie de la ora 12:00, la The Ark București, publicitarul și antropologul Florin Dumitrescu va modera un panel unde are invitați pe:

Raluca Feher, Strategist & Creative Director, CAP
Sorin Psatta, publicitar, profesor  
Vlad Tăușance, consultant de comunicare
Sorin Despot, consultant de comunicare

Duminică, 8 septembrie, de la 14:00, Cezar Ioan (publisher vinul.ro) va dezbate alături de

Prof Univ Dr Arina Antoce, USAMV Bucuresti

Stefan Chiritescu, Head of Strategy, Kubis & Cheil Centrade South-East 

Andreea Lica, Marketing Manager Via Viticola Sarica Niculitel (Listele sunt în curs de actualizare) 

Intrarea este liberă, dar pentru că locurile sunt limitate se va face în baza unei rezervări (atenție doar trebuie să trimiteți un mail, nu este nevoie de confirmare) la adresa cosmin.dragomir@gastroart.ro în care să precizați numele dumneavoastră, vârsta, ultima școală absolvită și funcția pe care o ocupați în acest moment. Informații ne sunt necesare pentru a ne face o idee despre publicul nostru.

Seria de conferințe este organizată de Asociația Curaj Înainte în parteneriat cu GastroArt și vinul.ro, printr-un finanţat din fonduri nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”. Proiectul este sprijinit și de către Grupul City Grill.
 

Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica