ActualRecomandare

Recomandare de weekend: WishFest, primul festival dedicat lampioanelor pe apă

În centrul Bucureștiului, lângă Lacul Floreasca, lucruri magice se întâmplă. Intențiile capătă contur, dorințele se împlinesc și creativitatea se trezește la viață. Între 14 -15 septembrie te așteptăm la WishFest, primul festival din România dedicat lampioanelor pe apă. Timp de două zile, tinerii, părinții și copiii se întâlnesc să-și scrie dorințele pe lampioane din hârtie de orez și apoi să le dea voie să plutească pe Lacul Floreasca, totul într-o atmosferă de festival.
WishFest este festivalul celor care cred în dorințe, celor care vor să se conecteze cu alți oameni creativi și vor să se bucure de un moment de pace și liniște.
Muzică live, Live Cooking Record Mondial (500 de kilograme de caracatiță) și Plimbări cu Vaporul!
Timp de două zile ne întâlnim într-o atmosferă de festival să aprindem lampioane create din hârtie de orez și să le dăm voie să plutească pe Lacul Floreasca. Sărbătorim acest moment cu muzică live, preparate proaspăte pe bază de pește și fructe de mare și un record mondial culinar – Cel mai mare tapas de caracatiță din lume.
Intrare liberă, însă kit-ul cu lampioane se achiziționează din cadrul festivalului. Prețul este 30 RON și include lampion, markere și săculeț.
Wish Festival și-a luat angajamentul că va asigura un eveniment cu zero impact asupra mediului!
Și noi iubim mediul înconjurător la fel de mult ca tine, așa că, în cadrul festivalului, avem o echipă dedicată care se va asigura că toate lampioanele vor fi strânse de pe lac în fiecare seară, lăsând în urma noastră un mediu curat și frumos.
Pentru că dorim să protejăm mediul înconjurător, am fabricat lampioanele din hârtie de orez și lemn, astfel încât acestea să fie ecologice.

Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica