Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir pregătește pentru această vară lansarea primei cărți de autor “Curatorul de zacuscă – texte gastronomice” o antologie de articole publicate în ultimii ani, dar și eseuri inedite despre poveștile și istoria gastronomiei românești.
Proiectul este susținut de Eisberg Simply Fresh, Bioshopromania.com și Cramele Averești și are ca parteneri Dreamstime, TeamFresh și Cabana Vânătorilor.
După o pauză editorială cauzată de pandemie editura GastroArt reia proiectul inițiat în 2018 de recuperare și valorificare a patrimoniului gastronomic național și pregătește pentru acest an o serie de lansări ale unor titluri reeditate sau publicate în premieră. Până în prezent editura a tipărit zece titluri, urmând ca până în vara anului viitor să își dubleze palmaresul.
Vinul pentru zacuscă lansat împreună cu BioShopRomania face parte din campania de marketing a cărții și precede alte proiecte similare care își doresc să arate versatilitatea acestui preparat nelipsit din cămările noastre.
“Este primul Vin pentru Zacuscă, urmează alte etichete, pregătim rozeul ? și un spumant. Am ales, de data aceasta, un Sauvignon Blanc de la Crama Averești, ediție limitată, pe care nu îl puteți găsi la noi sub altă etichetă. Cred că funcționează de minune alături de majoritatea covârșitoare a zacuștelor din comerț, și mă refer la cele artizanale, făcute de producători mici și medii, nu la cele industrializate. Fiind o ediție limitată avem doar 350 de sticle”, Cosmin Dragomir – gastroart.ro
BioShopRomania.com este o afacere de familie cu cu capital integral românesc, care promovează și vinde la nivel național și internațional numai produse românești de pe întreg cuprinsul țării.
În aceeași campanie, BioShopRomania anunță că devine magazinul cu cea mai mare ofertă de zacuște artizanale de la noi.
Produsul poate fi achiziționat de aici https://www.bioshopromania.com/curatorul-de-zacusca/