Cătălin Mahu, La mama: „Pare o foarte plictisitoare ciorbă de sfeclă, dar vă spun că este extraordinar de gustoasă”

Invitat în Amintiri Gustoase, parte din podcastul Cronicari Digitali, ownerul restaurantelor La Mama, Cătălin Mahu, s-a arătat entuziasmat de preparatele descoperite pe Via Transilvanica aduse special în meniu pentru Festivalul Povestirilor de pe Via Transilvanica, între 9-11 septembrie, la București.

„Weekendul următor am să vizualizez reacția oamenilor la această ciorbă de sfeclă care, atenție, ea pare o foarte plictisitoare ciorbă de sfeclă, dar vă spun că este extraordinar de gustoasă. Eu am rămas plăcut impresionat de produsul final și dacă ea va fi apreciată în interiorul acestui festival despre Via Transilvanica de clienți, va intra în meniu. Eu recunosc că, de-a lungul timpului, pentru că îmi plac hribii, am încercat de foarte multe ori să am în meniu hribi. Nu știu din ce cauză ei nu prea s-au vândut.

Eu de fiecare dată când am ocazia mă opresc la Hanul Ancuței pentră că știu că găsesc hribi și gălbiori aproape întotdeauna și nu mănânc altceva decât supa de hribi, de gălbiori, o tocană, pentru că noi avem aceste bunătățuri, dar ele nu sunt prea cunoscute.

Un alt produs din meniul Via Transilvanica a vrut să fie ciulamaua de hribi. Mai este și ciolanul care a stat în bere și vin 6 ore – chiar se simțea aroma aia de bere. Și mai sunt câteva lucruri de genul ăsta care au fost culese de către voi din diverse zone ale țării de pe Via Transilvanica și care reprezintă, din punctul meu de vedere niște rețete fantastice. Iar eu sunt convins că sunt mult mai multe”, a mărturisit ownerul restaurantelor La Mama, Cătălin Mahu, în discuția purtată alături de Cosmin Dragomir în podcastul Amintiri Gustoase, parte din Cronicari Digitali.

Podcastul Cronicari Digitali este susținut de Raiffeisen Bank România și de Electrolux România. Partenerii proiectului sunt convinși că, prin accesul la educație, cultură și tehnologie, putem deveni cea mai bună versiune a noastră.

Realizat de agenția Zaga Brand și Asociația Human Made Art (HUMART), podcastul Cronicari Digitali este în prezent cel mai popular produs cultural din Apple Podcasts atât în România cât și în mai multe țări unde trăiesc comunități importante de români. În secțiunea Travel, podcastul Cronicari Digitali este pe prima poziție în România.

Scroll to Top