Interviu

Roxana Blenche: de ce e atât de greu să fii femeie în bucătărie

În cel mai nou episod Amintiri Gustoase, parte din podcastul Cronicari Digitali, Roxana Blenche spune cât de mult contează să ai un mentor cu adevărat competent în bucătărie și ce fel de psihic îți trebuie ca să faci față tuturor provocărilor care vin dinspre el.

În dialogul purtat cu gazda podcastului, Cosmin Dragomir, Roxana Blenche dezvăluie de ce preferă plita pe gaz celei cu inducție, dincolo de facturile pe care le presupune fiecare variantă. Aflăm de ce e atât de greu să fii femeie în bucătărie și cum se complică situația și mai mult când ești o femeie însărcinată în bucătărie.

Podcastul Cronicari Digitali este susținut de Raiffeisen Bank România, Holcim România și de Electrolux România.

Partenerii proiectului sunt convinși că, prin accesul la educație, cultură și tehnologie, putem deveni cea mai bună versiune a noastră.

Realizat de agenția Zaga Brand și Asociația Human Made Art (HUMART), podcastul Cronicari Digitali este în prezent cel mai popular produs cultural din Apple Podcasts atât în România cât și în mai multe țări unde trăiesc comunități importante de români. În secțiunea Travel, podcastul Cronicari Digitali este pe prima poziție în România.

Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica