Rual primul AproBistro pune în valoare ingredientul vedetă al verii: tomatele și anunță un weekend special dedicat lor.
Pe 28 și 29 iulie bucătăria restaurantului se mută exclusiv pe terasă, în generoasa curte din strada Mihai Eminescu 114-116, unde Laurențiu Hairadin cheful casei împreună cu Chef Cristina Dumitrașcu (recent întoarsă dintr-un stagiu de pregătire în Copenhaga) au pregătit un meniu special dedicat tomatelor. Preparatele celor doi chefi sunt gândite astfel încât roșiile să fie gătite, prezentate și savurate în foarte multe feluri și texturi.
În cadrul festivalului “Tomatino” veți putea cumpăra tomate și alte legume crescute la ferma proprie a restaurantului de la aprozarul din curte și veți putea asista la sesiuni de live cooking la grill sau pirostii care vor fi dispuse în food court-ul amenajat special pentru eveniment. Intrarea este liberă iar meniul propus poate fi comandat în regim à al carte (orice preparat poate fi comandat individual):
Galette de tomate și brânza de oaie
Gazpacho cu gutui
Bruschete cu roșii
Smorrebrod (sandwich scandinav)
Consome de roșii
Goffre cu roșii marinate și păstrăv somonat
Adana kebab cu roșii și vinete
Tocană de miel la pirostrii cu sos de roșii și menta
Midii cu sos de roșii
Burger de roșii cu cas afumat
Tacos cu rib eye și salsa de roșii
Orez cu lapte și dulceata de roșii cu boabe Tonka.
Pentru a fi siguri că găsiți loc pe terasă vă recomandăm să vă rezervați masă la numărul de telefon: 0725 995 974
Credit main foto: Tomato © Okea | Dreamstime.com