(P) Lulu’s Social Bistro ofertă gratuit apă pentru bicicliști și punguțe pentru stăpânii de câini

Campanie inedită a unui restaurant bucureștean! Lulu’s Social Bistro, situat în sectorul 3, la intersecția străzilor Foișorului cu Zizin, a anunțat că oferă gratis apă oricărui bicilist rămas fără, dar și punguțe igienice pentru stăpânii de câini care și le-au uitat acasă ori au luat prea puține.
„În atenția tuturor celor care se deplasează cu bicicletele prin oraș: dacă ați rămas fără apă și sunteți prin zona noastră, vă așteptăm pe la noi pentru un refill gratuit. Intrați cu încredere și cereți la bar. În curând, Lulu’s va monta și un rastel pentru biciclete.
În atenția posesorilor de animale de companie!
Dacă ați uitat acasă pungulițele igienice, ori dacă ați luat prea puține cu dumneavoastră, și sunteți prin zonă, intrați la noi cereți cu încredere la bar. Nu ezitați să cereți și apă pentru pufoșenia dumneavoastră, avem un recipent special pentru asta. Vă mulțumim pentru că păstrați curățenia în zonă!”, se arată într-un anunț postat pe pagina lor de Facebook.
Așadar, dacă sunteți în aceste situații, nu vă sfiiți să le treceți pragul și poate chiar să vă opriți să gustați din preparatele gătite de Chef Vasile Nicolae, unul dintre cei mai buni bucătari români.
Acest text este un advertorial.
 

Burger a la Cluj – Chef Vasile Nicolae

Scroll to Top