Recomandare

(P) Gustărim și VINuim

Recunoaşte! Ai poftit de multe ori, dar ţi s-a părut că „e prea mult”, că „porţia” e cam mare? Sau facem prea multe bunătăţi, încât ţi le-ai dori pe toate, dar nu e loc, nici măcar pentru desert…? Ei, bine, acum ai soluţia: te saturi „pe bucăţele” şi guşti câte puţin din toate!
“Gustarim şi VINuim” e exact ce aşteptai: te bucuri de aceeaşi mâncare românească şi de gusturile ei fermecate, dar în format prietenos, cu “gustărele” din clasicele preparate ale meniului nostru, dar şi preparate noi, inspirate din bucătăria urbană, citadină. Toate într-un mix perfect, pentru că “La Mama” înseamnă astăzi #versatilitate în bucătărie.
Luni, 24 aprilie, de la 19, scoatem clasicele mese şi scaune din La Mama – Stefan cel Mare şi punem în loc mese de cocktail, bufetul cu gustărele şi barul de vinuri! DJ Joe va avea grijă să nu stăm locului, cu playlistul lui de evergreen-uri româneşti – de la Aurelian Andreescu şi Mihaela Runceanu la Fărâmiţă Lambru, de la Dan Spătaru la 3rei Sud-Est şi Delia!
Iubim mâncarea românească şi vrem s-o arătăm cu mândrie lumii de azi. Cu voioşie, cu gustărele, cu #socializare, cu #prieteni vechi şi noi. Taxă de participare: 45 de lei*. Va rugam sa confirmati participarea la eveniment, locurile fiind limitate. Mai multe detalii găsiți aici 


* taxa nu include bauturile
** Eveniment inspirat de mişcarea culturală „Gastronomie românească de secol XXI” iniţiată de revista Vinul.ro

Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica