La București, într-o strălucitoare dimineață de vară, s-a preumblat în grădina Cotrocenilor cu Alteța Sa Ferdinand, preagentilul principe moștenitor al tronului, și vraja i-a învăluit pe cei doi înțelepți ai ierburilor, și tânărul Rebhum, arhitect peisagist neamț, a rămas să îngrijească uitatele parcuri.
În rarele clipe de odihnă, arhitectul Rebhum primea creme de ciocolată cu nuci de la regele Ferdinand să-i îndulcească gândurile și melancoliile.
Proporții: 500 grame unt, puțin caramel, un păhătuț de lapte, esență de vanilie, esență de rom, 100 grame nuci, 200 grame de sirop și 2 linguri de cacao olandeză
Se freacă untul, fără încetare, asemenea celorlalte creme și se completează cu ………………….
Vezi instrucțiunile de preparare AICI
Acest text este un fragment, continuarea o puteți citi la linkul adăugat și face parte din parteneriatul GastroArt.ro cu blogul „KERA CALIȚA”. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Keracalita.ro este unul dintre acele bloguri în care sfaturile bucătăricești se împletesc cu istoria și cu povestea bine ticluită, precum trei fâșii de aluat bine dospit din care gospodina pregătește colacul cel ochios al nunții.
https://gastroart.ro/2017/09/14/limba-de-bou/