ActualArticoleCapra VecinuluiRecomandare

Concurs de rose-uri și mare petrecere "PINKnic" pentru public, pe 14 mai la București

Lume, lume! Iubitori de roz! Urmează un anunț important: luni, 14 mai, la hotelul Novotel din Capitală, are loc, pentru al șaselea an consecutiv, Concursul național de vinuri rose.
O inițiativă pornită „de jos în sus”, adică de la un grup de consumatori entuziaști ai acestui tip de vin care efectuează preselecții timp de câteva luni înainte de marea finală, în care intră doar 16 rose-uri, concursul a ajuns să fie luat în seamă de o mulțime de proprietari de restaurante și magazine specializate, care își orientează oferta către consumatori și în funcție de rezultatele evaluărilor. Chiar dacă inițiativa aparține unor entuziaști, e bine să știți că aceștia sunt persoane care s-au școlit serios în domeniu – prin cursuri de somelieri și examene de degustători – iar comisiile de evaluare sunt compuse din oenologi, somelieri, degustători autorizați, proprietari de crame și bloggeri ori jurnaliști specializați. Concursul se bucură anul acesta de susținerea valoroasă a unor branduri implicate în fenomenul producției și comercializării vinului (Sodinal, Selgros) și va fi urmat, pe terasa restaurantului Teatro din Novotel, de o primă ediție de „PINKnic Party”, unde amatorii vor putea degusta o mare varietate de astfel de vinuri, vor putea întâlni alți pasionați ca și ei și se vor distra timp de câteva ore cu muzică veselă și un bufet bine asortat. Fenomenul petrecerilor „PINKnic” este nou la noi în țară, dar se bucură de un mare succes în Statele Unite, unde participă anual mii de persoane îmbrăcate sau accesorizate cu roz, care se bucură de muzică, aer curat și vinuri bune.
Detalii suplimentare despre ora de începere și prețul biletelor puteți găsi pe Facebook (căutați „concursul de vinuri rose”), pe www.vin2.ro și pe www.vinul.ro

Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica