Gastroart vă invită la concursul Selgros: Chef pentru o zi – Bucate (RE)mixate

Dragii noștri,
După cum deja bine știți colaborarea noastră cu Selgros este extrem de bine consolidată și facem lucruri frumoase împreună. De data acesta am onoarea să jurizez, alături de Laura Laurențiu și Oana Igrețiu, un concurs mult prea mișto pentru a-l rata: Chef pentru o zi – Bucate (RE)mixate.
În acest an regulamentul a fost schimbat iar tema este bucătaria familiei tale. Premiile sunt de excepție așa că aruncă un ochi pe ce trebuie să faci. Eu abia aștept să descopăr bucate fabuloase .

Cum participi?

Dacă vrei să participi la concursul Chef pentru o zi – Bucate (RE)mixate urmează pașii de mai jos:

  1.  Gătește o rețetă cu tradiție în familia ta.
  2.  Pozează procesul de gătire (2 imagini) cât și preparatul final (1 imagine). – Nu uita să pui un cartonaș cu înscrisul „Chef pentru o zi 2018” când fotografiezi preparatele!
  3. Intră pe http://chefpentruozi.ro/incarca-reteta/și înscrie rețeta împreună cu pozele – nu uita să ne povestești despre rețeta ta: zona de proveniența a rețetei, ingrediente, timp de preparare, mod de preparare și timpul necesar!
  4.  Înscrierile sunt deschise până pe 15.07.2018 – mult succes!

Poți câștiga unul dintre cele 110 premii puse la bătaie: 10 roboți de bucătărie și 100 de vouchere de cumpărături.
Cei 10 câștigători ai roboților de bucătărie vor fi sărbătoriți cu un chef pe cinste, la Brașov, alături de invitați speciali și multe alte surprize.
Toate detaliile le poți găsi pe site-ul oficial al concursului
 
 

Scroll to Top