ActualArticole

Concurs Gastroart și Editura Humanitas

Dragilor, împreună cu Editura Humanitas v-am pregătit un concurs fain cu premii pe măsură. Tot ce trebuie să faceți e să ne scrieți răspunsul la: “numiți o carte de la editura Humanitas (titlul și autorul) din care am citat noi în articole” la adresa cosmin.dragomir@gastroart.ro cu subiectul CONCURS.
Aveți timp până pe 15 iulie, pe 16 extragem câștigătorul prin random.org și îl anunțăm.
ATENȚIE: datele dumneavoastră personale precum mailul și numele nu or să fie folosit în niciun scop comercial, nu vă trimitem newsletter (nici nu avem), nu vă scriem neinvitați, nu nimic ?

Oferim un singur premiu, dar consistent.

Este vorba de un pachet cu trei volume de la editura Humanitas, mai precis: Carte de bucate de Sanda Marin, Carte de bucate de Silvia Jurcovan și albumul Atlasul Frumuseții – Femeile lumii în 500 de portrete de Mihaela Noroc.
Carte de bucate de Sanda Marin

In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul mancarii de acasa. Acesta e ingredientul secret din cele peste 1500 de retete adunate in prezenta editie integrala.
Peste 1500 de retete: mai multe decat in oricare dintre editiile publicate din anii 1930 pana astazi, intr-un volum „restaurat”, astfel ca pretiosul, vechiul continut sa capete o forma editoriala moderna. Cea mai cunoscuta, cea mai longeviva, insasi cartea de bucate a romanilor – intr-o formula capabila nu numai sa va hraneasca nostalgiile, ci si sa va fie utila in urmatorii 50 de ani.
Un amanunt, in editia de fata veti gasi informatii inedite despre cea care si-a publicat Cartea de bucate sub pseudonimul Sanda Marin.
Carte de bucate – Silvia Jurcovan

După imensul succes din 1975 al Cărţii de bucate pentru tinerele gospodine, cumpărată de peste 250 000 de amatori ori fini cunoscători ai artei culinare, Silvia Jurcovan a revenit în 1983 cu o variantă îmbogăţită şi cuprinzătoare – Carte de bucate –, care a cunoscut numeroase ediţii, şi-a depăşit propriul record de vânzări şi, de aproape 30 de ani, e nelipsită din bucătăriile noastre, hrănindu-ne deopotrivă simţurile şi nostalgiile.
Cartea Silviei Jurcovan, acum într-o nouă ediţie – nu una oarecare, ci una îndelung dichisită şi elegantă – imaginează cu drag, cu trudă, migală şi ştiinţă un univers al aromelor şi al gusturilor din copilăria şi tinereţea noastră, pe care le vom iubi întotdeauna.
„O carte de bucate e o poveste despre identitate şi memorie, în paginile ei cuvintele, ca şi mâncărurile, poartă amprente naţionale sau regionale, chiar şi înainte de deveni brand-uri. O carte de bucate e o lume virtuală. Depinde de abilitatea, experienţa şi capacitatea celui care se lasă iniţiat ca reţeta să capete consistenţa, forma şi savoarea lucrului bun de mâncat sau de degustat.“ (Smaranda VULTUR)
Atlasul Frumuseții – Femeile lumii în 500 de portrete de Mihaela Noroc

Traducere de de Iulia Vladimirov şi Andreea Niţă
Mihaela Noroc a călătorit în peste 50 de țări, fotografiind femei din toate mediile sociale. Demersul tinerei românce a devenit faimos în întreaga lume și s-a transformat într-o carte de succes publicată în mai multe limbi.
Această colecție impresionantă de portrete și povești e o pledoarie pentru demnitate, diversitate, autenticitate și mai ales pentru puterea de a accepta și descoperi frumusețea din noi și din ceilalți.
„În carte sunt multe imagini și povești care n-au apărut niciodată online. Atlasul Frumuseții. Femeile lumii în 500 de portrete nu e varianta tipărită a paginii de facebook, ci mult mai mult decât atât. Sunt bucuroasă că ediția românească publicată de Humanitas nu va fi o simplă traducere a celei din limba engleză. Am adăugat câteva imagini noi, am lucrat la texte, am creat o nouă copertă și sper că albumul va avea la fel de mult succes acasă, pe cât a avut și peste hotare.“ (Mihaela Noroc)
 
 
 
 

Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica