Avantajele utilajelor de bucătărie în leasing cu 5 ani garanție (P)

Achiziționarea de echipamente noi pentru restaurante este costisitoare, mai ales dacă deschideți un local nou. Dacă ați avut vreodată un șoc financiar la înlocuirea unui utilaj vechi sau la cumpărarea altuia în întregime, este posibil să vă întrebați dacă nu ar fi mai bine să închiriați echipamentele de restaurant, deși de multe ori acest lucru nu este posibil în proporție de 100%.
Leasingul comercial al echipamentelor de restaurant multe avantaje iar când utilajele au 5 ani garanție (în speță o perioadă mult mai mare decât în cazul cumpărării directe) opțiunea devine extrem de atrăgătoare.

Intrați pe dacris.ro sau sunați la 0724294343 (Răzvan) pentru o ofertă completă, personalizată. Dacris.ro vă oferă toată gama de utilaje profesionale pentru HoReCa.
Prin leasing aveți acces la echipamentele necesare cu un capital de investiție mult mai mic iar restul plății, eșalonate, se poate face din profitul adus fix prin exploatarea acestor utilaje. (ex. Un cuptor de pizza vă poate aduce o masa mai mare de clienți și se amortizează din produsele vândute pe care până acum nu le puteați avea în ofertă). Avantajul cumpărării prin leasing față de închirirea unui echipament constă în faptul că, de multe ori, o să plătiți o sumă lunară echivalentă, dar echipamentul, odată amortizat, vă rămâne dumneavoastră contribuind major la profit. Garanția de 5 ani vă scapă de grija defecțiunilor iar perioada este mai mult decât generoasă pentru a vă acoperi investiția și a face profit.
Dacris.ro oferă condiții extrem de avantajoase pentru leasingul de echipamente profesionale și consultanță gratuită.

Taxele pentru leasing sunt deductibile

Cheltuielile cu leasingul sunt deductibile și intră sub incidența Art. 22: Scutirea de impozit a profitului reinvestit

  • (1) Profitul investit în echipamente tehnologice, calculatoare electronice şi echipamente periferice, maşini şi aparate de casă, de control şi de facturare, precum şi în programe informatice, produse şi/sau achiziţionate, inclusiv în baza contractelor de leasing financiar, şi puse în funcţiune, folosite în scopul desfăşurării activităţii economice, este scutit de impozit .Activele corporale pentru care se aplică scutirea de impozit sunt cele prevăzute în subgrupa 2.1, respectiv în clasa 2.2.9 din Catalogul privind clasificarea şi duratele normale de funcţionare a mijloacelor fixe.
  • (2) Profitul investit potrivit alin. (1) reprezintă soldul contului de profit şi pierdere, respectiv profitul contabil brut cumulat de la începutul anului, obţinut până în trimestrul sau în anul punerii în funcţiune a activelor prevăzute la alin. (1). Scutirea de impozit pe profit aferentă investiţiilor realizate se acordă în limita impozitului pe profit datorat pentru perioada respectivă.
  • (3) Pentru contribuabilii care au obligaţia de a plăti impozit pe profit trimestrial, în situaţia în care se efectuează investiţii în trimestrele anterioare, din profitul contabil brut cumulat de la începutul anului se scade suma profitului investit anterior pentru care s-a aplicat facilitatea, în cazul în care în trimestrul în care se pun în funcţiune activele prevăzute la alin. (1) se înregistrează pierdere contabilă, iar în trimestrul următor sau la sfârşitul anului se înregistrează profit contabil, impozitul pe profit aferent profitului investit nu se recalculează.


Obținerea de echipamente noi pentru restaurantul dumneavoastră este o investiție, deci cântărirea opțiunilor dumneavoastră este importantă. Înainte de a vă face selecția, comparați achizițiile de echipament în leasing pentru a vă asigura că alegeți corect pentru afacerea dumneavoastră. Închirierea de echipamente pentru restaurant are argumente pro și contra, însă conștientizarea acestui fapt vă va ajuta să luați cea mai bună decizie. Indiferent dacă decideți să închiriați echipamentele sau să le cumpărați în mod direct, verificați dacris.ro sau sunați 0724294343 (Răzvan) pentru o ofertă completă, personalizată. Dacris.ro vă oferă toată gama de utilaje profesionale pentru HoReCa.
 

Scroll to Top