A doua ediție a Congresului de Gastronomie și Vin va avea loc marți, 2 octombrie în sediul Muzeului Național al Literaturii Române (Calea Griviței nr 64-66, Sector 1) și va avea ca temă principal dezbaterea despre proiectul inițiat la ediția precedent: Ziua Națională a Gastronomie și Vinului.
Sunt așteptați la eveniment specialiști din HoReCa și din domeniile conexe industriei ospitalității.
Evenimentul este organizat de către Chef Nico Lontraș (Rare Food Services), Cezar Ioan (vinul.ro) și Cosmin Dragomir (gastroart.ro) cu sprinul Selgros România, Serve și Agricola Bacău.
Tema de anul acesta este una extrem de ofertantă și este, în același timp, o consecință a primei ediții a Congresului, unde s-a adoptat “Manifestul pentru gastronomia și vinurile din România” și unde s-a cerut declararea unei Zile Naționale a Gastronomiei și Vinurilor din România: “Avem o Zi a Gastronomiei – ce facem cu ea?”. Vor avea loc:
– prezentări de metode concrete de valorificare economică superioară a produselor tradiționale (din străinătate dar și de la noi din țară);
– exemple și studii de caz de branding care aduce plusvaloare;
– prezentări de literatură și media de specialitate;
– dezbateri, schimburi de idei.
Pentru parteneriate, oferte expozanți și alte detalii vă stăm la dispoziție:
Cezar Ioan / cezar@vinul.ro / 0722365008
Cosmin Dragomir / cosmin.dragomir@gastroart.ro / 0754951616