Ponturi pentru restaurant: De ce să investești în tehnologia COMBI OVEN? (P)

Dacris.ro și gastroart vă prezintă cele mai noi tehnologii pentru bucătăriile profesionale. 
Restaurantul ca afacere este o luptă dură. Datorită ritmului rapid al tendințelor și cerințelor consumatorilor, restaurantele trebuie să evalueze în mod constant, nu numai aspectele directe care se confruntă cu clienții, ci și toate lucrurile legate de afacerea lor, inclusiv back-of-house. Munca, pregătirea, eficiența, calitatea produselor, lipsa spațiului sau spațiul aglomerat și flexibilitatea meniului sunt toate preocupari legate de nume și găsirea modalităților unice de a identifica o oportunitate de imbunătățire a oricărui local poate fi un factor schimbător al afacerii.

Dacris.ro vă oferă cele mai noi tehnologii pentru bucătăriile profesionale
Dacris.ro vă oferă cele mai noi tehnologii pentru bucătăriile profesionale
Echipamentele potrivite pot ajuta mult în transformarea operațiunilor unei bucătării și oferă operatorilor posibilitatea de a face mai mult cu mai puțin. Cuptorul combi este probabil cel mai mare exemplu de echipament care poate crește flexibilitatea, poate oferi o mai mare eficiență și poate ajuta la optimizarea spațiului în bucătăriile moderne.

Creșterea flexibilității

Este posibil să nu existe un echipament care să facă mai mult în ceea ce privește pregătirea meniului într-un spațiu mai mic. Flexibilitatea se află în centrul fiecărei combinații, oferind operatorilor oportunitatea de a coace, de a face grătar, de a pregăti la aburi, sau de a adăuga elemente de meniu cu o incredibilă precizie și consistență. Programabilitatea facilitează comutarea între produse umede și uscate, impulsionând operatorii să organizeze programele de producție prin metode specifice și să se asigure că rețetele sunt executate la cea mai înaltă calitate în orice moment în timpul serviciului.

Eficiență mai mare

Vitezele mai rapide de gătire și randamentul mai mare al produselor înseamnă pur și simplu o eficiență operațională mai bună, dar combi este eficient în multe alte moduri. Cand vine vorba de training, nu numai interfața și programabilitatea fac din ea un moment de lecție pentru noii membri ai echipei, dar și combinarea cu trei piese separate (gratar, cuptor si abur) este un aspect important. A fi nevoiți să învățați, să utilizați și să serviți o combinație specifică restaurantului dvs. va duce la reducerea stresului pentru personal și la mai puțin stres în bugetul dumneavoastra de funcționare prin beneficiul suplimentar al costurilor reduse de întreținere.

Dacris.ro vă oferă cele mai noi tehnologii pentru bucătăriile profesionale
Dacris.ro vă oferă cele mai noi tehnologii pentru bucătăriile profesionale

Spațiu optimizat

La o lățime de aproximativ 90 de cm., puterea cea mai evidentă și majoră a combi-ului este eficiența spațiului. Prin utilizarea unui cuptor combinat, operațiunile pot elimina eficient un cuptor (90 de cm. în medie) un grătar (61 de cm.) și un aparat pentru aburi (53 de cm.). Consolidarea acestui echipament înseamnă eliberarea a minimum 50 de cm. în spațiu de gătit. Cu un spațiu pentru hotă care costă o medie de 3.500 de dolari pe metru liniar  ̶  plus costul suplimentar al aerului condiționat  ̶   un cuptor combi poate însemna o micșorare majoră a costurilor.
Există numeroase motive pentru care acum este timpul să investim în flexibilitatea și eficiența unui cuptor combinat. Cei care au început să experimenteze sau se vor confrunta în curând cu stricarea spațiului, vor putea valorifica beneficiile acestui echipament. Pentru a afla mai multe despre opțiunile cuptorului pe care Henny Penny le oferă vizionați filmulețul

Scroll to Top