Articole

(P) Dacris.ro: De ce sunt atât de eficiente friteuzele Henny Penny? Azi despre modul inactiv (Idle)

Dacris.ro este una dintre cele mai vechi societăți care oferă tehnică și service pentru restaurantele dumneavoastră. 
În afară de gestionarea cheltuielilor de utilitate și de exploatare, operatorii din restaurante se confruntă cu provocările suplimentare legate de menținerea alimentelor proaspete și evitarea deșeurilor – inclusiv ulei de gătit, menținând totodată o operațiune eficientă. Importanța eficienței înseamnă găsirea de echipamente care vă pot ajuta să economisiți timp și bani. De aceea, friteuzele Henny Penny sunt construite cu modul inactiv.
Modul inactiv este o caracteristică perfectă în cazul în care restaurantul dumneavoastră are perioade lentă între orele de vârf. Când ai o pauză în frecvența comenzilor, costă prea mult în energie și ulei pentru a rula friteuza în afara orelor de lucru. Oprirea friteuzei nu este practică, deoarece poate dura chiar și 20 de minute pentru a aduce uleiul la temperatură (în funcție de friteuze). Modul inactiv menține friteuza într-o stare apropiată de modul de lucru normal, dar permite ca temperatura uleiului să scadă într-un interval de la 250 de grade și până 280 grade Fahrenheit (de la 110 Celsius și până la 130 grade Celsius).

Această gamă menține uleiul cald, reducând în mod dramatic energia necesară pentru încălzirea acestuia. Deși puteți încă să prăjiți la 280 de grade Fahrenheit, o picătură de doar 18 grade Fahrenheit (7 grade Celsius) poate reduce reacțiile chimice care descompun uleiul la jumătate. Căldura este unul dintre cei cinci dușmani importanți ai uleiului, și cu cât descompuneți mai repede uleiul, cu atât veți cheltui mai mulți bani pentru a-l înlocui.
Acest mod este simplu de utilizat și poate fi setat prin apăsarea unui buton. Puteți să-l setați să se activeze automat pentru anumite ore ale zilei astfel încât să permiteți revenirea uleiului la temperatura de gătit în câteva minute. Pentru operațiunile efectuate în regim de 24 de ore, economiile produse în modul inactiv în timpul orelor de funcționare pot aduce până la mii de dolari pentru ulei și în plus mai sânt și costurile de utilități.
Pentru a afla mai multe despre caracteristicile dispozitivelor de prăjire Henny Penny care beneficiază de operatori, aruncă o privire la gama noastră de friteuze deschise și sub presiune.

Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica