Dacris.ro: soluția anului 2019 în materie de friteuze – de la 22,5 litri la 13,5 litri

Dacris.ro și gastroart vă recomandă friteuzele Henny Penny
În 2019, luați în considerare extinderea echipamentului dvs. de bucătărie. Dacă încă mai utilizați o friteuză de 22,5 litri (50 de lbs.), poate este momentul să luați în considerare evaluarea avantajelor uneia de 13,5 litri (de 30 de lbs.).
Operatorii se pot aștepta la trei avantaje la o astfel de friteuză:

Economii de ulei – O scădere de 9 litri (20 lbs.) înseamnă că este nevoie de 40% mai puțin ulei pentru a găti aceeași cantitate de produs. În plus, o friteuza 30-lbs., poate oferi de două ori mai multă durată de viață decât o unitate de 50 de lbs., ceea ce înseamnă economii mai mari și mai eficiente în costuri. Mai puțin ulei, filtrare mai frecventă și auto top off se combină pentru a crea o extindere maximă a timpului de folosit al uleiului.
Calitatea mai bună și mai consistentă a produselor – prin filtrare frecventă și prin eliminarea automată a reziduurilor astfel încît „perioada dulce”[i] a uleiului va dura mai mult, creând un mediu ideal pentru prăjirea hranei și crearea unui produs de calitate superioară. Prin menținerea unui nivel constant de ulei (nivel și temperatură care sunt gestionate de senzori speciali), operatorii vor atinge, de asemenea, o calitate superioară a acoperirii suprafeței prăjite în jurul produsului și de altfel un produs mai consistent la ieșirea din friteuză. Friteuzele de gătit Evolution Elite de la Henny Penny utilizează cu 40% mai puțin ulei. Durata de folosire extinsă a uleiului are ramificatii pozitive pentru clienți, de asemenea. Adesea cu o fritueză de 50 lbs., operatorii vor încerca să împingă viața  uleiului dincolo de timpul natural de expirare. În cazuri extreme, dacă se prelungește prea mult timp, uleiul poate produce chiar carcinogeni și poate crește nivelul de colesterol al alimentelor. Cu un aparat 30 de lbs., economiile de ulei vor conduce pro-activ la o gestionare eficientă și sănătoasă a uleiului. Având o echipă care urmărește calitatea uleiului și reacționează la aceasta rezulktatele se vor traduce într-un gust mai bun și un ulei mai sigur.
Ușurința în utilizare – Prin trecerea la o friteuză de 30 de lbs, puteți să uitați de zilele cu deschidere manuală și închidere a mai multor supape de scurgere și pornirea / oprirea motoarelor pompelor doar pentru a filtra uleiul de la friteuze. În schimb, prin apăsarea unui singur buton, uleiul este filtrat automat în doar patru minute. Acest proces ușor, înseamnă o instruire mai simplă pentru echipa dvs. și creează mai puține întreruperi pentru operațiile regulate de gătit.
V-ar interesa o friteuză Henny Penny? Aruncați o privire la Evolution Elite sau contactați Dacris.ro pentru a găsi friteuza potrivită pentru buna funcționare a dvs.
https://www.hennypenny.com/product/evolution-elite/

[i] „Perioadă dulce” – perioada de timp în care calitățile uleiului folosit la prăjirea unor alimente se mențin.

Scroll to Top