Actual

Gastroart vă invită la dezbatere destoinică: Creier vs Fudulii

Continuăm seria dezbaterilor destoinice pe numele lor – Cum adică organizate de către Gastroart împreună cu scriitorul Sorin Despot cu un nou episod gastronomic. 
Pe timpuri, a fi un “mațe-fripte” însemna că nu ai nici după ce bea apă. Azi, mațele fripte sunt o delicatesă greu de găsit, ba chiar și restul măruntaielor și organelor nu își prea fac loc în meniurile restaurantelor românești deși, pare că cererea este tot mai mare. Evoluția gustului și a obiceiurilor de consum (din punct de vedere cultural) au transformat disfemismul inițial într-o delicatesă căutată de gourmeți.
Pizdulicea, momițele, rinichii, plămânii, ugerul, lapții, sângeretele ș.a. încă sperie clienți, dar, deopotrivă, sunt atracții culinare pentru mulți alții. Nu vom vota între cârciumari cu creier versus cârciumari cu fudulii, pentru că, de cele mai multe ori, cele două calități nu se exclud. O să chibițăm pe margine căutând Graalul culinar printre bojoci și spline. Orice lovitură e permisă și încurajăm datul la ficat.

Miercuri 27 martie, de la ora 19, la Clubul Țăranului Român din strada Monetăriei nr 3 (intrarea este liberă) se așază la masa dezbaterilor „Cum adică?” următoarele personalități inimoase:
Alexandra Carlsson
Cristina Ioniță
Radu Dumitrescu
Dragoș Gurăroșie
Vlad Tăușnace
Dragoș Vasile
Storyteller – Anca Maco
Moderator: Sorin Despot
Să dezbatem, prieteni!
Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica