Conferințele GastroArt – Identitate gastronomică națională (luni 9.12.2019, intrarea liberă)

Cosmin Dragomir Actual Articole Capra Vecinului Main article

Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională  (luni, 9.12.2019, intrarea liberă)

De la ora 16:00 și de la ora 18:00

Becker Brau:  Calea Rahovei 157A, Sector 5 București

 

Pe 9 decembrie 2019 ( de la ora 16:00 și de la ora 18:00) continuăm seria de conferințe pluridisciplinare, cu scopul de a contura, în baza opiniilor specialiștilor din mai multe domenii conexe, care e identitatea gastronomică națională (parte a brandului de țară) şi care ar trebui să fie strategia de promovare gastro-românească.

Conferințele fac parte din seria de evenimente dedicate celebrării, pentru prima dată, a Zilei Naționale a Gastronomiei și Vinului (iniţiată de Cosmin Dragomir, Cezar Ioan și Nico Lontras). Proiectul este unic prin încercarea de corelare a informațiilor de la experți din diferite domenii: advertising, branding, oenologie, bucătărie, istorie, antropologie, sociologie, media generaliste și de profil, dar și autorități publice și centrale.

Turismul gastronomic și oenologic sunt doi vectori extrem de importanți pentru dezvoltarea gastronomiei și reprezintă, fără îndoială, metode prin care putem ajuta economia națională, dar și asigura parte din veniturile celor implicați în industria ospitalității.

Pe 09 decembrie  vom avea invitați chefi, istorici, antropologi, antreprenori HoReCa

Confirmați:
de la 16:00
Gorgan Gabriel – trainer HoReCa School
Ruxandra Gubernat – Nația Ciorbei

Antonio Momoc, specialist comunicare
Radu Rughiniș – Bottega del tartufo

Cosmin Dragomir – GastroArt

de la 18:00
Anita Panait , director executiv HORA

Mihai Mohaci – deputat, coinițiator al Legii Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România

Radu Dumitrescu – cook & owner Bistro Voila si Lovin wine Bar

Aurel Borșan – Programul de Turism Responsabil

Ionuț Roman – expert HoReCa

Cezar Ioan vinul.ro

(lista este în curs de actualizare).

Intrarea este liberă.

Seria de conferințe este organizată de Asociația Curaj Înainte în parteneriat cu GastroArt și vinul.ro, printr-un proiect finanţat din fonduri nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”. Proiectul este sprijinit și de către Grupul City Grill și Tohani România.

 

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Găluști și alte preparate de pus în supe, rețete de 200 de ani
Sezonul rece este al supelor fierbinți, concentrate, fie de dulce, fie de post, considerate pe ...