ActualArticole

(P)Tu propui bucătarul pentru episodul 6 CHEFS STORIES

5 bucătari și peste 100 de ani de experiență împreuna în #ChefsStories. Ce Chef ai vrea să  te inspire în episodul 6? Tu pe cine propui?
Preparatul este gata. Platingul perfect. Dar ce este în spatele procesului culinar? 5 chefi cu experiență  ne-au spus secretele lor în #ChefStories. Tu pe cine propui pentru episodul 6?

Știm că  i-ai urmărit cu interes și pasiune pe primii 5 chefi din #ChefStories. Acum poți participa chiar tu activ în alegerea următoarei povești ce va inspira o țară  întreagă. Pe cine propui pentru episodul 6?
Cele mai bune povești merită  împărtășite: 5 chefi ne-au spus deja istoria carierei lor. Cine ai vrea să  fie protagonistul următoarei povești? Pe cine propui pentru episodul 6 #ChefStories?
Ai intrat în comunitatea #ChefStories și ai aflat deja 5 povești ale bucătarilor profesioniști din România, spuse pe bune, chiar de ei. Poți influența chiar tu următorul episod! Spune-ne pe cine propui pentru episodul 6!
#ChefStories continuă! Continuăm să  aflăm secretele carierelor celor mai importanți chefi din țară. Tu pe cine propui pentru inspirația din episodul 6?
Ești bucătar profesionist sau te gândești să  alegi această  carieră? Lasă poveștile  #ChefStories să  te inspire și spune-ne pe cine propui să  apară în episodul 6!
Inscrie propunerea ta aici: https://bit.ly/2KiEVii
 
 

Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica