Premiile de excelență GastroArt – 2020

Premiile de excelență GastroArt reprezintă încercarea noastră de a recompensa simbolic pe cei care construiesc, perseverează, inovează și dezvoltă gastronomia românească tradițională sau modernă.

Cum acest an este diferit față de toți ceilalți am acordat mai multe premii unor personalități, dar și unor restaurante, pentru întreaga activitate și nu ne-am concentrat pe ceea ce au făcut de la ediția de anul trecut încoace.

Așa cum am început anul trecut și în 2020 Premiile GastroArt se decernează la pachet cu Premiile Vinul.ro chiar dacă nu putem organiza, în pandemie, o gală împreună.

Lista vinurilor și cramelor câștigătoare ale concursului Vinul.ro o găsiți aici.

 

Premiile de excelență GastroArt 2020

Mircea Groza – cercetare gastronomică

Simona Lazăr – cercetare gastronomică

Mona Petre – cercetare gastronomică

Adi Hădean pentru proiectul Solidar Social

Casa Timiș – pentru evenimentul dedicat Zilei Naționale a Gastronomiei și Vinurilor din România

Convivium Transilvania (Criț) – ospitalitate

Paninaro – încurajarea producătorilor locali

Revino Cheese & Wine – încurajarea producătorilor locali

Anika – restaurant recent deschis

Szikra – restaurant recent deschis

Cristina Ioniță – Anotimpuri din farfurie (apariție editorială)

Premii speciale pentru calitate, continuitate și concept

Cotnari – vinuri din soiuri românești

Bistro Voilà (București)

Grain Trip (București)

 

Scroll to Top