ActualIstorieRecomandare

Dezbaterile gastronomice Curator și Connaiseur – un nou concept Cosmin Dragomir & Cezar Ioan, în premieră la Artisan Food Market

Te asteptam cu vibe bun la ARTISAN FOOD MARKET, in perioada 11 – 12 iunie la CASA UNIVERSITARILOR, eveniment de interactiune sanatoasa a antreprenorilor locali cu publicul larg care vizeaza cresterea consumului de produse sanatoase si produse artizanale gourmet, dar si cresterea vizibilitatii acestora ca exercitiu financiar sanatos pentru dezvoltarea comunitatilor locale.

In cadrul evenimentului Cosmin Dragomir și Cezar Ioan vor lansa un nou concept: dezbaterile gastronomice Curator & Connaiseur alaturi de specialisti din diferite ramuri ale industriei ospitalitatii. Tot atunci, cei doi vor anunta un alt proiect la care lucreaza de ceva timp.

Este momentul ca dupa cei doi ani de pandemie care au dus la blocarea accesului fizic, scaderea vanzarilor si interactiunii producatorilor, creatorilor, artizanilor romani, cu publicul larg, sa refacem interactiunea directa intre micul producator si consumator intr-un spatiu frumos si plin de verdeata, usor accesibil, pe care l-am creat special pentru voi. Si pentru ca punem foarte mare pret si pe educatie si informare ti-am pregatit o serie de evenimente in cadrul targului la care vei intelege, de la oameni care si-au dedicat activitatea profesionala promovarii culturii gastro-oenologice din Romania, de ce este sanatos, atat din punct de vedere medical cat si economic, sa consumi produse locale curate si sa sprijini astfel antreprenorii locali.
Aici te vei conecta cu fenomenul producției artizanale food & drink & more din România, in inima Bucureștiului. targ de producatori / antreprenori locali cu produse artizanale romanesti food & drink & more din toata tara, desfasurat in curtea plina cu verdeata a Casei Universitarilor.

food court cu experiente culinare speciale;
dezbateri gastro-oenologice „Curator & Connaisseur” moderate de Cosmin Dragomir, jurnalist culinar si editor de carti gastronomice, si Cezar Ioan jurnalist, editor al primei publicații lunare despre vin și fondatorul primei platforme online dedicata vinurilor din Romania. Participa profesionisti din industrie care vor explica ce inseamna cresterea consumului de produse locale, cum ajuta comunitatile de mici producatori, cum ajuta consumatorii, si de ce e sanatos pentru toti.
demo cooking-uri cu retete din carti de gastronomie;
sesiuni de degustari la standuri;
zona de relaxare, ateliere creative pentru copii si adulti si alte surprize;

INTRARE ESTE LIBERA PENTRU VIZITATORI, ATAT LA TARG CAT SI LA DEZBATERI!

Dorinta noastra, ca si a ta, suntem siguri, este sa facem din patrimoniul cultural gastronomic romanesc un brand de tara. Si asta o
putem face numai impreuna! Asadar, te asteptam sa ne vizitezi si sa fii parte din fenomenul productiei artizanale food & drink &
more din Romania.

Eveniment creat de #accentenoifair sustinut de #bioshopromania #gastroart #VinulRo #zilesinopti #metropotam #vinsi.eu
#agendaexpo #universitateabucuresti #unibuc si alti prieteni la fel de dedicati. Se aude la #MagicFM
contact:
Ciprian Dinca
general manager
0727 870 793
accentenoi@gmail.com /
cipriandinca@accentenoi.ro /

Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica