O frumoasă clădire în stil românesc de pe strada 11 Iunie a supravieţuit în mod miraculos trecerii timpului. Aici a fost în perioada interbelică un local foarte cunoscut, „Luzana”, loc frecventat de mari personalităţi ale culturii române.
Trei restaurante mai de seamă erau pe 11 Iunie în perioada dintre cele două războaie mondiale: Grădina „Leul şi Cârnatul”, la nr. 54, Grădina Pariziana, la nr. 51, şi Grădina Luzana, la nr. 41. Dintre toate, doar ultimul a trecut testul timpului, în frumosul edificiu care aduce aminte din punct de vedere arhitectural de Bufetul de la Şosea trecând paşii unor oameni de seamă ai acelei perioade. Construit în 1927 după planurile arhitectului Achille Ghiaciu şi numit iniţial „Suzana”, localul şi-a schimbat numele odată cu venirea unui nou patron, Iorgu Steriu.
Au trecut pe aici nume precum Liviu Rebreanu şi Octavian Goga, care au servit „pui la frigare, brânză, cireşe… şi un vin bălan de Valea Mieilor”. Au mai fost Constantin Noica şi Mircea Vulcănescu, Harry Brauner şi Petru Comarnescu, la o masă dată de Anton Golopenţia prin toamna lui 1933… Mai târziu, în decembrie 1937, renumitul Grigoraş Dinicu, întors de la Expoziţia Universală de la Paris, a participat la un banchet dat în cinstea sa la restaurantul „Luzana”.
Astăzi aici se află Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”. „Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „NICOLAE BALCESCU” este un serviciu public aflat în subordinea Consiliului Local și Primăriei Sectorului 4 din București, ce are ca principal obiect de activitate derularea de proiecte culturale locale, naționale și internaționale. Centrul își propune să iniţieze şi să dezvolte legături cu instituţii publice, asociaţii culturale şi alte structuri neguvernamentale, în scopul diversificării ofertei culturale locale, al promovării identităţii culturale a sectorului 4 și a oraşului Bucureşti” se precizează în prezentarea de pe site-ul instituției, aici: https://ccunb.ro/prezentare/