Interviu

Există sau nu mâncare cu specific reșițean? Podcastul Cronicari Digitali cu un episod special pentru Reșița

Podcastul Cronicari Digitali, creat de agenția Zaga Brand și Asociația Human Made Art (HUMART), a lansat un episod special dedicat transformării culturale a orașului Reșița. Acesta vine în avanpremiera sezonului 6 al celui mai popular podcast cultural românesc, Cronicari Digitali. Momentul ales nu este unul întâmplător.

Reșița aniversează 150 ani de la fabricarea primei locomotive cu abur (1872), 100 ani de la construirea Fabricii de Locomotive și 50 ani de la inaugurarea „Muzeului” de Locomotive cu abur din Triaj (1972).

Podcastul Cronicari Digitali caută să pună în valoare  diversitatea patrimoniului cultural din Reșița, în mediul digital, pentru tânara generație, cu impact la nivel național și regional, pe fundalul triplei aniversări din 2022.

În secțiunea ”Amintiri Gustoase”, dedicată gostronomiei, antreprenorul Robert Dragoescu explică de ce s-a întors în țară când mai toți bucătarii pleacă și cum a decis să deschidă un restaurant de fine dining într-un oraș industrial. El încearcă să răspundă și la întrebarea “Există sau nu mâncare cu specific reșițean?”.

Podcastul Cronicari Digitali este disponibil pe toate platformele de streaming audio, dar și pe www.cronicaridigitali.ro/podcast. Noi episoade sunt lansate în fiecare joi și vineri. Podcastul, realizat de agenția Zaga Brand și Asociația Human Made Art (HUMART), este în prezent cel mai popular produs cultural din Apple Podcasts atât în România cât și în mai multe țări unde trăiesc comunități importante de români. În secțiunea Travel, podcastul Cronicari Digitali este pe prima poziție în România.

Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica