ActualArticole

(P)Legume crescute responsabil de la producători locali, la tine acasă via FreshFul by eMAG

Anul acesta am tot fost plecat din București în destul de multe călătorii culinare din Asia în Africa, din Borsec în Banatul Montan, iar din acest motiv, de fiecare data când revin acasă mă confrunt cu o mare problemă: mă năpădesc dead-line-urile și punerea la punct a următoarelor proiecte încât “beneficiez” de o crasă lipsă de timp. Reușesc să o mai fentez făcându-mi majoritatea covârșitoare a cumpărăturilor online.

Dacă în cazul unui gadget sau a unei perechi de blugi am opțiunea de a înlocui produsul, la mâncare și în special legume treaba nu mai stă chiar așa. Faptul că Freshful by eMAG  a introdus în sortimentația ultra-fresh legumele “Din Grădină”, o inițiativă proprie “From farm to fork” m-a bucurat și mi-a mai salvat din timp. Cu ce se mănâncă treaba asta?

Cei de la FreshFul au un parteneriat cu un producător local de legume din Băleni, Județul Dâmbovița. Au ales câteva soiuri de tradiție, le-au crescut în mod responsabil și în fiecare zi ajung în depozitul de unde ne sunt livrate nouă, direct la ușă. Cât despre gust, vă zic că le-am testat și mi-au plăcut mult. O altă parte bună a acestei povești e că știu că și mâine o să primesc același soi ales de mine de tomate sau de vinete ceea ce exclude potențiala surpriză neplăcută a lipsei de constanță. Legumele vin în ambalaje speciale reciclabile.

Povestea legumelor “Din Grădină”  este disponibilă și în Secțiunea Inspirație din www.freshful.ro, iar produsele se găsesc deja în aplicația Freshful la categoria Legume proaspete și în pagina Noutăți.

 Este un pas important în ralierea la standardele strategiei europene „From farm to fork” pentru România, proiect care este încă în faza de construcție. Despre această strategie o să scriu mai pe larg cu altă ocazie.

 

Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica