Articole

Nou! ? Food Bloggers Conference 2017 ?

Every issue has more than one side. Gastronomia este un diamant cu 24 de fețe (C)

Și în acest an am fost acceptat blogger invitat la FBC 2017. Voi fi oare pregătit de confruntare ?

De câțiva ani, Evensys organizează întâlnirea anuală Food Bloggers Conference. Blogging-ul culinar are o prezență consistentă în online-ul românesc și așa s-a impus în mainstream. Dincolo de tehnologie, device-uri și strass-uri.

Iată doar câteva exemple, prezențe covârșitoare în online, după părerea mea, Laura Laurențiu (362.304 like-uri Facebook, 27.000 abonați YouTube) – „Rețete ca la mama” (site AICI, Facebook AICI, YouTube AICI), Jamila, Mazilique.

Food Bloggers Conference este, de două ori pe an, un prilej, pentru aproape 200 de persoane, de a se reuni să afle despre tendințe, influențatori, modele. Pentru că mâncarea este un mod de a ne afirma, de a declara cine suntem și în ce credem. Hrana este din punct de vedere cultural un avatar identitar al fiecăruia dintre noi dar și a regiunii din care facem parte, dar și al națiunii? Asta este o temă pentru Congresul Național de Gastronomie și Vin.

Fiți cu ochii pe eveniment, voi încerca în 12 decembrie 2017 să transmit live de la fața locului. Mă ține tehnologia sau nu? ?

Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica