ActualRecomandare

Bucureşti, capitala gastronomiei şi vinului, 24 mai – 23 iunie 2017

25-28 mai, la ARCUB Hanul Gabroveni din Centrul Vechi are loc jurizarea celor 1.600 de vinuri care se întrec pentru medaliile International Wine Contest Bucharest (IWCB). Aprecierea va fi făcută de către cei 32 de judecători din afara României şi 24 de specialişti români. Lista completă o puteţi accesa aici.
IWCB, Revista Vinul.ro, GastroArt.ro şi Rare Foods Services, cu sprijinul ARCUB și al partenerilor din HoReCa și din media, organizează o serie de evenimente de public şi pentru comunicatori. Vinul este sau trebuie să devină subiect important pentru cei preocupaţi de gastronomie, economie, fotografie, modă sau pur şi simplu pentru cei atenţi la pozitionarea în societate.
.
27-28 mai, la Hanul Gabroveni, cei interesați vor putea degusta (pe bază de rezervări prealabile confirmate) aceleași 1.600 de probe jurizate la IWCB, în cadrul Openului Internațional de Vinuri de la București – un eveniment fără precedent în România;
27 mai, are loc (tot la Hanul Gabroveni) Festivalul Bloggurilor și Vinurilor – tot un eveniment în premieră, în care aproximativ 30 de influenceri online (specializați în gastronomie, vin, turism, modă, fotografie) își vor prezenta activitățile la câteva pahare din vinurile preferate de fiecare dintre ei – și se vor întâlni “live” cu cititorii;
7-8 iunie, la același Han Gabroveni, se derulează primul Congres de Gastronomie și Vin din România – o adunare a profesioniștilor din domeniu și a comunicatorilor de profil
În paralel cu toate aceste evenimente, timp de o lună, începând din 24 mai, peste 25 de restaurante bucureștene de diverse profiluri culinare, din diferite zone, vor promova către clientela lor, în ofertă specială, reţete de mâncăruri şi vinuri.

Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica