ActualRecomandare

Care sunt restaurantele participante la BURGERFEST 2017

Dacă vă întrebați ce legătură este între instoria culinară și acest articol vă spunem că GastroArt susține orice fel de eveniment culinar unde se mănâncă bine. În plus, burgerii sunt parte din istoria recentă a gastronomiei, în România. 

Iată că a sosit momentul să dezvăluim și care sunt cele nu mai puțin de 27 restaurante care ne vor încânta papilele gustative la BURGERFEST 2017.
Fie că vorbim de cele mai bune restaurante, van-uri sau truck-uri de profil din Capitală, sau de cei mai buni burgeri din Brașov, Cluj, Târgu Mureș sau Râmnicu Vâlcea , cea de-a treia ediție BURGERFEST le aduce pe toate la un loc, și nu orice loc, ci unul verde, frumos și plin de voie bună! Pe unele le știm și le iubim deja, pe altele abia așteptăm să le încercăm, așa că iată lista finală de restaurante de la Burgerfest 2017. Poftă bună!
1. 3Kombinat 
2. Baz Bistro & Lounge 
3. Birria 
4. Bistro de L’Arte 
5. Blitz Cafe 
6. Burger Bar 
7. Burger House 
8. Burger Van 
9. Circus Pub
10. Container 
11. Coppers Pub
12. Epic Food 
13. Flying Pig 
14. Furgoneta 
15. Gourmet Street Food 
16. Grivita Pub
17. Hard Rock Cafe 
18. Hashtag Pub 
19. Leerdammer Burger Truck
20. Lupo & Co 
21. Re:Modelier 
22. Old Brick Pub 
23. Peter Burger 
24. Switch.Eat 
25. Big John
26. The Mix 
27. Zvetto Burger Bar 
Și pentru a avea posibilitatea (și locul necesar în stomac) de a te bucura de rețete, arome și gusturi diverse, de la cât mai multe restaurante, anul acesta atât burgerii cât și prețurile vor fi mai mici. Un burger va avea intre 180 si 200 de grame.

Despre Burgerfest

A treia ediție BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, are loc între 19 și 21 mai, la Verde Stop, în București.
Burgerul gourmet a urcat în preferințele iubitorilor de mâncare bună și nu mai înseamnă de mult doar un banal produs de fast food, nesănătos și lipsit de savoare. Varianta de burger home-made cu ingrediente de calitate și rețete surprinzătoare revine la BURGERFEST, într-o ediție și mai mare și mai gustoasă.
Astfel, cea de-a treia ediție BURGERFEST va avea loc între 19 și 21 mai, în București, la Verde Stop, Barbu Văcărescu 162 – 164, iar biletele se vor putea cumpăra prin IaBilet.ro.

Programul concertelor, pe zile, este următorul:

19 mai:

GRIMUS

20 mai:

ROA

VIȚA DE VIE

21 mai:

ZOB

BYRON

Accesul la BURGERFEST se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamemntele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman și IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe), precum și în zilele de festival, la intrare și pe aplicațiile de IOS și Android IaBilet.
Organizatorii pun la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 12 mai, abonamentele vor avea prețul promoțional de 39 de lei.
BURGERFEST este un eveniment prezentat de Lidl, sustinut de Silva, sponsorizat de UPC, Leerdammer, Green Cola, Tomi si Jack Daniel’s. Festivalul este organizat de Mixtopia LIVEPRO Events.

Powered by Kiss FM

Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival/
Web: burgerfest.ro
RSPV: https://www.facebook.com/events/1298285500259924/

Bucătăria națională nu se întocmește la nervi

Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica