Program & speakeri Congresul de Gastronomie și Vin

Cosmin Dragomir Actual Articole Main article

Ne face plăcere să vă prezentăm programul  celei de a II-a ediții a Congresului de Gastronomie și Vin care va avea loc marți, 2 octombrie, la Muzeul Național al Literaturii Române (Calea Griviței 64-66)

 

Congresul Național al Gastronomiei și Vinului

Ediția a II-a, marți 2 octombrie,

Muzeul Național al Literaturii Române (Calea Grivitei 64-66)

 

Ora 10:30 – 12:00, Panel No 1:
Avem o Zi Nationala A Gastronomiei si Vinului. Ce facem cu ea?

Speakeri: Mihai Mohaci (deputatul care a initiat proiectul de Lege privind Ziua Nationala a Gastronomiei si Vinurilor), Dragos Gurarosie (organizator evenimente culinare), Tiberiu Cazacioc (Slow Food), Cosmin Dragomir (co-initiator al Congresului, publisher al site-ului GastroArt.ro)

12:00 – 12:30 pauza socializare, degustari

12:30 – 12.45 – prezentare Puiul fericit, Nico Lontras

Panelul No 2:
12.45-14:00 Avem nevoie de criterii pentru clasificarea unitatilor de alimentatie publica?

Speakeri: Oana Irina Coanta (chef si owner Bistro de l’Arte, Brasov), Ciprian Nicolescu (Chef grupul City Grill), Raluca Hritcu (Gault & Millau Romania), Cezar Ioan (Publisher Vinul.ro si co-organizator al Congresului)

Panel de discuții de la ediția 2017

Panel de discuții de la ediția 2017

14:00 – 14:30 pauza

Panelul No 3:
14:30 – 16:00 Identitate gastronomica nationala si regionala
Anca Dicu (Lector al Universitatii Aurel Vlaicu din Arad, cercetator stiintific), Radu Dumitrescu ( Chef & owner Bistro Voila), Ioana Pătrășcoiu ( My Ssecret Romania, organizator Oltenia & Muntenia Brunch), Nico Lontras (co-initiator al Congresului, chef, Rare Food Services)

 

A doua ediție a Congresului de Gastronomie și Vin va avea loc marți, 2 octombrie în sediul Muzeului Național al Literaturii Române (Calea Griviței nr 64-66, Sector 1)  și va avea ca temă principal dezbaterea despre proiectul inițiat la ediția precedentă: Ziua Națională a Gastronomie și Vinului.

Sunt așteptați la eveniment specialiști din HoReCa și din domeniile conexe industriei ospitalității.

Evenimentul este organizat de către Chef Nico Lontraș (Rare Food Services), Cezar Ioan (vinul.ro) și Cosmin Dragomir (gastroart.ro) cu sprijinul Selgros România, Serve, Agricola Bacău, Prutul SA, Microgreens România, Ibis Hotels.

 

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Pâine românească, rețeta lui Radu Anton Roman
Din proiectul Harta Pâinii nu avea cum să lipsească rețeta de pâine românească culeasă de ...