Blid Locantă Românească începe livrările și anunță că Vasile Nicolae este noul chef & co-owner

La patru săptămâni după închiderea temporară, Blid Locantă Românească se întoarce pe piața HoReCa și intră, pentru prima dată, pe piața de livrări și anunță că Vasile Nicolae este noul bucătar chef, dar și co-owner al restaurantului.

“De fapt, chef Vasile Nicolae se întoarce acasă. El oricum era partener în Gastroart Media SRL, care deține brandurile Blid Locantă Românească, gastroart.ro și editura GastroArt alături de Elena Zlătaru și de mine.

În urmă cu patru săptămâni am sperat că această criză nu o să dureze atât de mult iar planul nostru era de a ține locanta temporar închisă. Nu am încercat să facem livrări, nu am încercat să vindem vouchere de consum în avans neștiind ce ne rezervă viitorul. Astăzi am schimbat un pic planurile și începem să livrăm, în câteva zile toată logistica o să fie pusă la punct”, Cosmin Dragomir, co-owner.

Primii 500 de clienți care vor comanda de peste 100 de lei vor primi bonus o carte a editurii GastroArt.

“Încercăm să ne păstrăm specificul cât de mult se poate. Rămânem fideli calității și a folosirii produselor de la producători locali. Suntem o afacere mică, locală, curată și nu avem de gând să ne schimbăm”, chef Vasile Nicolae.

 

Scroll to Top