Image Archives

Interviu

Cum a început Chef Nico Lontras să reinterpreteze mâncarea tradițional ...

  Chef Nico Lontras a fost invitatul lui Cosmin Dragomir în podcastul Cronicari Digitali, la Amintiri Gustoase, unde a vorbit despre experiența lui de chef, dar și despre cum fine dining-ul modelează mâncarea tradițională. „La mine ...
Interviu

Chef Cezar Munteanu spune cum se face cel mai bun ...

  Invitat în Vinerea Mare în podcastul Cronicari Digitali, la Amintiri Gustoase, Chef Cezar Munteanu a oferit câteva sfaturi valoroase celor care se pregătesc să întâmpine Paștele. „Cel mai bun drob e cel tăiat la mână. ...
Interviu

De ce am ajuns să vorbim despre niște alimente de ...

  Jurnalistul și istoricul gastronomic Cosmin Dragomir, editorul coordonator gastroart.ro, a căutat să afle, în podcastul Cronicari Digitali, cum au ajuns niște alimente să fie tratate de parcă ar fi superalimente. În primul episod din acest ...

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica