ActualRecomandare

Ateliere de sărbătoare delicioase la Horeca School

Sărbătorile de iarnă sunt sinonime cu timpul în familie. Horeca School știe acest lucru și își dorește să te ajute să petreci momente nu doar plăcute, ci și delicioase alături de copii.
Pâinea și turta dulce sunt simboluri ale tradiției de Crăciun și de aceea organizăm două evenimente pentru tine și copilul tău.
În perioada 8-9 decembrie te invităm la sediul Horeca School să înveți să faci pâine artizanală în cadrul cursului de Brutărie artizanală susținut de profesoara Alexandra Nedelcu, binecunoscută pentru operele sale de artă. Participanții la atelier vor face tot felul de colăcei, brăduți, pâinici împletite și alte minuni cu care mai apoi îți pot bucura oaspeții.

Cursul de desfășoară pe parcursul a două zile, de la 9.30 la 17.30, la sediul Horeca School, din strada Latină, nr. 6. Pentru mai multe detalii, accesați acest link. 
În data de 10 decembrie Ștefan Popescu va susține de la 10 la 13, un curs pentru părinți și copii de turtă dulce. Într-o atmosferă festivă, participanții vor învăța să facă tot felul de forme, în culori vesele.
Copii vor primi rețeta (va fi una extrem de ușoară și rapidă), pentru a-i încuraja să gătească împreună cu părintii lor acasă, deoarece este dovedit că amintirea gustului și mirosul din bucătărie în preajma sărbătorilor sunt mai puternice decât orice alt cadou primit.
Partea cea mai frumoasă a acestui atelier o să constea în faptul că fiecare copil va putea lua acasă din propriile creații, pentru a le face cadou părintilor, bunicilor, prietenilor și, mai mult de atât, pot să își aducă contribuția la împodobirea bradului printr-o creație proprie, o turtă dulce.
Mai multe detalii, aici
Foto: dreamstime.com

Vintilă Mihăilescu: Dacă am fi deștepți am vinde bucătărie multiculturală

Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica