Tot ce trebuie să ştii despre prima carte a editurii GastroArt

După cum bine știți de curând am lansat prima carte a editurii GastroArt: „Bucătăria română. Carte coprinzătoare de mai multe rețete de bucate și bufet 1865de Christ Iónnin ediție îngrijită și adnotată de Simona Lazăr.

Este vorba de prima reeditare a unei cărți cu rețete din 1865, singurul volum culinar publicat în timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza. Cartea beneficiază de peste 200 de note de subsol, prefață, studiu introductiv, tabel de măsuri. Are 96 de pagini și costă 32 de lei + transport (16 lei în țară, 10 lei în București și zonele limitrofe). În acest moment comenzile se pot face numai printr-un mail la cosmin.dragomir@gastroart.ro care să conțină numărul de exemplare, numele, adresa completă și numărul de telefon. Vă rugăm să vă onorați comenzile, fiecare carte trimisă ne costă cel puțin transportul. Vă mulțumim. Pe cei care consideră prețul prea mare îi rugăm să nu comande, mare parte din profitul editurii este reinvestit în alte cărți esențiale pentru gastronomia românească, deja avem în lucru alte două volume.

Toate comenzile și precomenzile primite vor fi procesate în aceste zile. Suntem conștienți de întârzieri și ne cerem scuze, am fost luați prin suprindere fix în momentul în care ne mutăm sediul firmei și mi-a crăpat și laptopul :(.

În acest moment cartea se găsește și la HoReCa School (Strada Latină nr.6) și în curând în toate magazinele Selgros, la Bistro Voila (strada Budișteanu nr 18), La Bottega del Tartufo (Str Banul Antonache nr. 29 A), Băcănia Veche (Barbu Văcărescu 49), Bistro de L‘arte (Piața Enescu, Brașov) și urmează să anunțăm și alte locuri. (dacă sunteți interesați să ne ajutați să promovăm gastronomia românească nu ezitați să ne contactați).

Lansarea volumului va avea loc săptămâna viitoare (revenim curând cu detalii) apoi pe 5 iunie gătim rețete din carte la Bistro Voila, pe 7 iunie la Bistro de l‘arte în Brașov, iar pe 14/15 iunie suntem la Sibiu la Gastrourban și Syndicat Gourmet.

Până atunci, anunțăm primele două lansări:

  • sâmbătă, 19 mai, ora 14:00, la Alba Iulia – Târgul de Carte Alba Transilvană (în organizarea Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba) – cu Simona LAZĂR, Emil-Anton COMȘA, chef Toma Ioan COSMIN, Daniela FLOROIAN BARB
  • luni, 21 mai, ora 18:00, (în organizarea Bibliotecii Municipale Lugoj) la Casa Bredicenilor, str. V.V. Delamarina nr. 4 – cu Simona LAZĂR, chef Uica MIHAI, Henrieta SZABO.

(Dacă doriți să organizați o lansare scrieți-ne la cosmin.dragomir@gastroart.ro).

Vă mulțumim!

https://gastroart.ro/2018/03/03/christ-ionnim-bucataria-romana-1865-prima-carte-editurii-gastroart/

Scroll to Top