ArticoleIstorie

GastroArt și Cărturești, promoții în Luna Gastronomiei și Vinurilor din România

Pe 4 octombrie am sărbătorit, pentru a doua oară, Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România. Editura GastroArt, specializată în recuperarea gastronomiei vechi românești, împreună cu Librăriile Cărturești vă invită să cumpărați cărți de bucate sau despre vinuri românești printr-o campanie dedicată evenimentului.

Toată luna octombrie, în librăriile Cărturești mari din București și pe carturesti.ro la fiecare două carți de la editura GastroArt achiziționate primiți cadou volumul “Pâinea, aliment și simbol” de Varvara Buzilă.

Tot până la finalul lunii Octombrie,  în Cărturești Verona, dacă achiziționați volumul “Connaiseur fără ifose, tot ce trebuie să știi despre vin și ceva în plus” de Cezar Ioan plus încă o carte de la Editura GastroArt primiți cadou volumul “Pâinea, aliment și simbol” de Varvara Buzilă și o sticlă cu vin, Nedeea de la VinArte*.

Cosmin Dragomir, directorul editurii GastroArt și publisherul vinul.ro Cezar Ioan, alături de chef Nico Lontras sunt cei trei inițiatori ai Legii Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România.

Ce cărți puteți cumpăra:

Cărticica Meseriei de bucătar sau cartea de bucate de la Cluj 1695

Cezar Ioan – Connaiseur fără ifose, tot ce trebuie să știi despre vin și ceva în plus

Crist Ionnin – Bucătăria Română, 1863

Varvara Buzilă – Pâinea, aliment și simbol

Kogălniceanu & Negruzzi – 200 de rețete cercate, 1841

Maria Maurer – Carte de bucate 1849

Constantin Bacalbașa – Bucate interbelice (Premiul Gourmand Books Award, Paris 2020)

J.C. Hințescu – Bucătăreasa națională, carte de rețete din Ardeal, 1874

Cristina Elena Andrei – Antologie de texte esențiale pentru istoria gastronomiei

 

*In limita stocului disponibil

 

 

Share:

Leave a reply