Cum “vede” Inteligența Artificială salata românească, sarmalele și zacusca
Chiar dacă mă ocup mai mult de istorie, asta nu înseamnă că ignor contemporaneitatea. Mai mult, acest experiment este aproape […]
Chiar dacă mă ocup mai mult de istorie, asta nu înseamnă că ignor contemporaneitatea. Mai mult, acest experiment este aproape […]
Iată-ne deja în al IV-lea an consecutiv de când GastroArt de Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România decernează
Președintele OSR, Marian Timofti, a fost invitatul lui Cosmin Dragomir în Amintiri Gustoase, seria de interviuri gastronomice din podcastul Cronicari
Dana Burlacu Visternicu vorbește despre beneficiile mutatului la casă cu o curte și răspunde întrebărilor privind identitatea gastronomică ieșeană, moldovenească
Am văzut ce potențial de dezvoltare avea la sfârșitul secolului al XVIII-lea și începutul secolului al XIX-lea zona cunoscută pe
În ciuda aparentei istorii derizorii care însoțește mahalaua Calicilor de-a lungul existenței sale, acest loc stârnește curiozități și dezvoltă povești
Cosmin Dragomir l-a avut invitat în cel mai recent podcast Amintiri Gustoase, parte din Cronicari Digitali, pe timişoreanul Caius Merşa,
Așa cum lesne se poate presupune, a existat și un punct zero al destinului acestei zone atât de năpăstuite numite
Reintrăm în lumea marginală și misterioasă a mahalalei Calicilor pentru a vedea din cine era compusă această comunitate spre care
Mitropolitul Antim Ivireanul, care a pus practic bazele construirii mănăstirii care-i poartă numele până în ziua de azi, s-a dovedit