S-au spus povești despre iubirile extravagante ale Londrei, de cele triste din mansardele de la Sacre Coeur, de focul arzător al Sevilliei, sau despre dulcea tristețe a Veronei.
S-a spus povestea „recetei” brânzei de capră în ulei de măsline și mirodenii, recetă urcată pe corăbiile mărilor Mediteranei cu care s-au cucerit războaie, insule și peninsule, aur și măriri.
„Doze” : brânză de capră – 2 kg; ulei de măsline -1 litru; bazilicul – 2 lingurițe cu vârf; coriandru boabe – 2 lingurițe cu vârf; piper nigrum – 3 lingurițe și anason stelat – 3 lingurițe cu vîrf;
Toate aceste…………
Vezi instrucțiunile de preparare AICI
Acest text este un fragment, continuarea o puteți citi la linkul adăugat și face parte din parteneriatul GastroArt.ro cu blogul „KERA CALIȚA”. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Keracalita.ro este unul dintre acele bloguri în care sfaturile bucătăricești se împletesc cu istoria și cu povestea bine ticluită, precum trei fâșii de aluat bine dospit din care gospodina pregătește colacul cel ochios al nunții.
https://gastroart.ro/2017/09/14/limba-de-bou/