MizilicuriRețete

Unt picant (rețetă interbelică)

Se amestecă 100 gr. de unt proaspăt cu o lingură de muștar bun, 1 sau 2 gălbenușuri ferte trecute prin sită, un praf de sare, piper.
Se freacă totul bine adăugând și o lingură de unt de lemn turnat cu picătura. Se păstrează la ghiață. Se întrebuințează la sandvich-uri.
Dintr-un caiet vechi cu rețete, din perioada interbelică (datare aproximativă), din zona de sud a Ardealului. Îi mulțumim lui Chef Johnny Șusală pentru acest caiet. Am păstrat ortografia originală.
Credit foto © Dreamstime.com
 

Share:

Leave a reply

Gaziantep masoz Kutahya masoz Elazig masoz Trabzon masoz Malatya masoz Sivas masoz Ordu masoz Sakarya masoz Manisa masoz Mersin masoz Tokat masoz Afyon masoz Denizli masoz Kayseri masoz Eskisehir masoz Mugla mutlu son Pamukova mutlu son Buca mutlu son Osmaniye mutlu son