Actual

Conferințele: Identitate gastronomică națională  (21 și 22 septembrie, intrarea liberă)

Conferințele: Identitate gastronomică națională  (21 și 22 septembrie, intrarea liberă)

21 și 22 septembrie la The Ark

Strada Uranus 150, Sector 5 București


 
 
În weekendul 21 și 22 septembrie 2019 continuăm seria de conferințe pluridisciplinare, cu scopul de a contura, în baza opiniilor specialiștilor din mai multe domenii conexe, care e identitatea gastronomică națională (parte a brandului de țară) şi care ar trebui să fie strategia de promovare gastro-românească.
Conferințele fac parte din seria de evenimente dedicate celebrării, pentru prima dată, a Zilei Naționale a Gastronomiei și Vinului (iniţiată de Cosmin Dragomir, Cezar Ioan și Nico Lontras). Proiectul este unic prin încercarea de corelare a informațiilor de la experți din diferite domenii: advertising, branding, oenologie, bucătărie, istorie, antropologie, sociologie, media generaliste și de profil, dar și autorități publice și centrale.
Turismul gastronomic și oenologic sunt doi vectori extrem de importanți pentru dezvoltarea gastronomiei și reprezintă, fără îndoială, metode prin care putem ajuta economia națională, dar și asigura parte din veniturile celor implicați în industria ospitalității.
Pe 21 și 22 septembrie vom avea invitați chefi, istorici, antropologi, antreprenori HoReCa (lista este în curs de actualizare).
Intrarea este liberă, dar, pentru că locurile sunt limitate, se va face în baza unei rezervări (atenție, trebuie doar să trimiteți un mail, nu este nevoie de confirmare) la adresa cosmin.dragomir@gastroart.ro, în care să precizați numele dumneavoastră, vârsta, ultima școală absolvită și funcția pe care o ocupați în acest moment. Informațiile ne sunt necesare pentru a ne face o idee despre publicul nostru.
Seria de conferințe este organizată de Asociația Curaj Înainte, printr-un proiect finanţat din fonduri nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”.

Share:

Leave a reply

many kinds of best quality replica watches.

richard mille replica